Talviliikkujakampanja 10.1.–31.3.

Uutiset
Naantalilaisiakin jo useana vuonna liikuttaneet LiikUn ja kuntien liikuntakampanjat yhdistyvät kolmen kampanjan Liikkuen läpi elämän -kokonaisuudeksi, joista Talviliikkuja on vuoden ensimmäinen.
Talviliikkuja-kampanjan vaaleansininen logo lumihiutaleilla ja hahmoilla

Liikkuen läpi vuoden -kampanjakokonaisuus sisältää Talviliikkuja-, Haastepyöräily- (1.5.–25.6.) ja Syysliikkuja- (1.9.–30.11.) kampanjat. Kampanjoilla kannustetaan kaikkia kuntalaisia liikkumaan ja merkitsemään suorituksiaan mobiilisovellukseen. Liikkuen läpi vuoden -sovelluksesta voi seurata omaa liikuntahistoriaa sekä samalla osallistua kampanjoiden kuntakisoihin. Naantali on kuntakilpailuissa mukana kokonaisuuden kaikissa kampanjoissa. Sovellus on ladattavissa ilmaiseksi Google Play ja App Store kaupoista. Kirjautua voi myös tietokoneella netin kautta Liikkuen läpi vuoden -sivustolla.

Talviliikkuja-kampanjan liikuntamuotoina ovat hiihto, kävely, sauvakävely, juoksu, lumikenkäily, maastopyöräily, potkukelkkailu, pyöräily, luistelu ja retkiluistelu, eli huonokaan talvi ei siis estä liikkumista! Myös soveltava liikunta on huomioitu kampanjassa, joten se soveltuu kaikille ikään tai tasoon katsomatta.

Talviliikkuja-kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntatoimien kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien osallistujien kesken palkintoja, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Lisätietoa Talviliikkuja-kampanjasta sekä muista kokonaisuuden kampanjoista LiikU.fi.

 

Päivitetty viimeksi
26.1.2023 9:55

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja ulkoilu