Vastaa kyselyyn Naantalin liikenneympäristön esteettömyydestä

Uutiset
Naantalin kaupunki kysyy kaupunkilaisten kokemuksia ja mielipiteitä esteettömyydestä. Voit vastata kyselyyn verkossa 7.4.2024 saakka. Kysely kohdistuu kaupungin keskustaan ja kaupungin vastuulla oleviin alueisiin, erityisesti katuihin ja aukioihin. Esteettömyydellä tarkoitetaan toimivia, sujuvia ja kaikille helppokäyttöisiä liikkumismahdollisuuksia.
Tullikadun ja Luostarinkadun kulma, jossa Suntown-ravintola. Kävelyväylällä maassa valkoisia ohjaavia laattoja.

Naantalin kaupunki on käynnistänyt hankkeen, jossa pyritään kehittämään esteettömän liikkumisen ratkaisuja eri liikkujaryhmien näkökulmasta sekä kehittämään kaupungin toimintamalleja rakentamishankkeiden vuorovaikutuksen, käytettyjen suunnitelmaratkaisuiden sekä suunnitelmien esteettömyysratkaisuiden auditoinnin osalta. Lisäksi hankkeessa haetaan kokemuksia Tullikadulle toteutetuista esteettömyyttä parantavista ohjaavista laatoista. Tavoitteena työssä on luoda ohjeistus, jota seuraamalla Naantalin keskustassa liikkuminen on kaikille liikkujaryhmille sujuvampaa ja turvallisempaa.

Hankkeessa keskitytään liikenneympäristön eli rakennusten ulkopuolella oleviin ratkaisuihin. Hanke on saanut tieliikenneturvallisuuden turvallisuuden parantamisen valtionavustusta Liikenne- ja viestintävirasto Traficomilta.

Asukkaiden kokemuksia ja näkemyksiä Naantalin keskustan liikkumisen esteettömyydestä selvitetään nyt auki olevan kyselyn avulla. Käyttäjien mielipiteet ovat merkittävässä roolissa kehittämishankkeen toteutuksessa. Siirry vastaamaan karttapohjaiseen kyselyyn.

Jos teillä ei ole mahdollista käyttää internettiä kyselyn vastaamiseen, voitte olla yhteydessä Raija Seppään (p. 02 24345345) ja sopia kyselyn täyttämisestä kaupungintalolla (Käsityöläiskatu 2, Naantali).

Kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan Naantali -aiheinen tuotekassi. Arvontaan osallistuminen edellyttää yhteystietojen jättämistä kyselyn lopussa. Yhteystietoja ei yhdistetä kyselyn vastauksiin. Vastausaikaa on 7.4.2024 saakka.

Päivitetty viimeksi
20.3.2024 8:30

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Liikenne