10.8.2021 - 29.8.2021

Antti Eklund: Vapaus on valinta. Ilo on ilmaista.

Kuva
Koriste.

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
10.8.2021 - 29.8.2021
Aika
Ti-su klo 11-18
Sijainti
Naantalin taidehuone

Mannerheiminkatu 5
21100 Naantali

Lisätietoja tapahtumapaikasta
Naantalin kaupungin tiloissa suositellaan kasvomaskin käyttöä. Otathan myös huomioon turvavälit ja käsihygieniasuosituksen. Ethän osallistu tapahtumiin, mikäli olet lievästikin fluenssaoireinen!
google_maps
Järjestäjä
Antti Eklund
Ota yhteyttä
Yhteyshenkilön sähköpostiosoite

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

”Meillä kaikilla on vain yksi ääni, taiteeni on minun.” 

Antti Eklund on taidemaalari, jonka ikoniset öljyväritaulut kyseenalaistavat perinteisiä kaavoja, epäoikeudenmukaisuutta ja vallan väärinkäyttöä. Taiteensa kautta Eklund haluaa kannustaa ihmisiä vaikuttamaan positiivisesti ympäristöönsä sekä ruokkia uteliaisuutta ja uusien ulottuvuuksien tiedostamista optimistisesti.

Antti Eklundilla on pitkä ja kansainvälisesti ansioitunut ura muotoilijana. Hän on muotoillut menestyneitä tuotteita mm. Marimekolle ja Alessille sekä on myös lanseerannut useampia omia muotoiluperusteisia brändeja, kuten VEEN-lähdevesi. Arkkitehdin koulutuksestaan huolimatta Antti Eklund on toiminut uransa aikana myös graafisen suunnittelun professorina Taideteollisessa korkeakoulussa (nyk. Aalto-yliopisto).

Antti Eklund on asunut viimeiset 14 vuotta USA:n Baltimoressa, Marylandissa. Baltimoressa hän on keskittynyt maalaustaiteeseen. Eklundin töitä on esillä ja myynnissä mm. Saatchiartissa ja Artfinderissa. Hän on maalannut USA:ssa asuessaan yli 500 taulua. Tauluja on valikoidusti esillä Antti Eklundin nettisivuilla www.eklundartfactory.com. Antti Eklund on ostanut itselleen Teersalosta vanhan maalaistalon (Vanha Jussila), jonka navettaa hän on muuttamassa ateljeekseen.

”Rakastan luovuutta. Rakastan rikkoa formaatteja. Rakastan haastaa itseäni yhtä suurella intohimolla kuin aikanaan oppilaitani. Rakastan äärirajoillani toimimista ja virheistä oppimista. Luovuus on loppumaton prosessi ja muutos on ainoa pysyvä olotila. Kuvataide, ja erityisesti taulujen maalaaminen, on suurin iloni ja loppumaton inspiraation lähde. Ilo on ilmaista” sanoo hän.

Asiasanat

Näyttelyt
Kanta-Naantali