10.5.2021 - 15.8.2021

Naantali askel askeleelta -kävelykampanja

Kuva
Kävelykampanjan oma kuva: Jalat ottaa askelia asfaltilla

Tapahtuman tiedot

Päivämäärä
10.5.2021 - 15.8.2021
Sijainti
Naantali, Merimasku, Rymättylä, Velkua ja Livonsaari
Järjestäjä
Liikuntapalvelut
Hinta

Tapahtuman kuvaus

Tapahtuman kuvausteksti

Kävelykampanja alkaa Unelmien liikuntapäivänä 10.5. ja päättyy 15.8. Voit kerätä kilometrejä kävellen tai juosten. Liikunta voi olla kuntoliikuntaa tai arki- ja hyötyliikuntaa. Kerätyt kilometrit ilmoitetaan palauttamalla tulostettava kortti johonkin kaupungin asiointipisteeseen
tai sähköisesti verkkosivujen kautta.

Ota kuvia tai videoita reittisi varrelta Naantalin maisemista. Postaa kuvasi Facebookiin tai Instagramiin ja käytä julkaisuissa hashtageja: #kävelykampanja #naantaliaskelaskeleelta. Paras kuva tai video sekä eniten kilometrejä keränneet palkitaan. Muutamia palkintoja arvotaan myös kaikkien osallistujien kesken.

Kampanjastarttina järjestetään maanantaina 10.5. yhteinen kävelytapahtuma, mikäli koronarajoitukset sen mahdollistavat. Koronatilanteen salliessa kampanjan alkupuolella toukokuussa sekä kampanjan jälkeen elokuussa, on mahdollisuus varata aika maksuttomaan kehonkoostumusmittaukseen.

Kampanjan ja startin tarkemmat tiedot, tulostettava kilometrikortti, ilmoittautumislinkki sekä kehonkoostumusmittausten aikataulut ja ajanvaraus löytyvät verkkosivuilta liikkuvanaantali.fi.

Asiasanat

Liikunta, urheilu ja ulkoilu