Tule työkaveriksi Naantalin terveyspalveluihin!

Kolmeen jaetussa kuvassa vasemmalla neuvolan hoitaja pöydän ääressä asiakkaiden kanssa, toisena hammashoitaja katsoo kameraan ja kolmantena fysioterapeutti tekee liikkeitä asiakkaan kanssa.

Palveluja kuntalaisille tuottavat 100 ammattilaista 

Sairaanhoitaja, terveydenhoitaja, lähihoitaja, lääkäri, hammaslääkäri, suuhygienisti, hammashoitaja, välinehuoltaja, fysioterapeutti, osastosihteeri, tekstinkäsittelijä, toimintaterapeutti, puheterapeutti, laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, röntgenhoitaja, perheohjaaja, psykologi, osastonhoitaja, asiakasohjaaja, sosiaalityöntekijä

terveyskeskuksessa, neuvolan, koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa, kuntoutuksessa, suun terveydenhuollossa ja mielenterveys- ja päihdepalveluissa.

Naantalin terveyskeskus työpaikkana

Naantalilaiset saavat terveydenhuollon palveluja Naantalin terveyskeskuksessa, neuvolassa ja koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa sekä sairaanhoidon palveluja eri vastaanotoilla. Naantalin terveyskeskus sijaitsee aivan Naantalin keskustassa, hyvien liikenneyhteyksien varrella (bussit 6 ja 7). Lisäksi palvelemme kuntalaisia terveysasemilla Merimaskussa, Rymättylässä ja Velkualla.

Äitiys- ja lastenneuvolassa työskentelee noin kymmenen hengen tiimi, johon kuuluu terveydenhoitajia ja lääkäreitä. Koulu- ja opiskeluterveydenhuollossa on meillä töissä kuusi terveydenhoitajaa sekä koululääkäreitä.

Kolmeen jaetussa kuvassa vasemmalla röntgenhoitaja ottaa kädestä kuvaa, keskellä nainen hoitaja tutkii mikroskoopilla näytteitä ja oikealla hoitaja mittaa verenpainetta potilaalta.

Terveyskeskuksen vastaanotolla hoitoa antaa noin 30 hengen tiimi, jossa työskentelee lääkäreitä omalääkäritoimintamallilla, sairaanhoitajia ja terveyshoitajia erilaisissa työtehtävissä sekä toimistohenkilöstöä. Oma laboratoriomme ja röntgenimme tuottaa diagnostisia palveluja lähellä vastaanottoja, kuuden laboratoriohoitajan ja kahden röntgenhoitajan osaamisella. Lisäksi kuntoutuksen ammattilaiset, fysio-, toiminta- ja puheterapeutit sekä päihde- ja mielenterveysalan ammattilaiset, sairaanhoitajat ja psykologi toteuttavat monipuolisesti arviointeja ja terapia- ja hoitokäyntejä.

Terveyskeskuksemme saa positiivista asiakaspalautetta ja myös henkilöstökyselyissä työntekijät suosittelevat mielellään työpaikkaa ystävilleen! Työkaverit otetaan vastaan hyvällä perehdytyksellä sekä työkavereiden tuki on mukana työssä.

Korona-ajasta huolimatta kuntalaisten peruspalvelut on järjestetty melko normaalisti ja koronatyössä on ollut ja on edelleen tilapäistä henkilöstöä palkattuna, joka helpottanut henkilöstön työkuormaa.

lateral-image-left

Asiasanat

Sosiaali- ja terveyspalvelut
Työ ja yrittäminen
Terveydenhuolto, sairaanhoito ja ravitsemus