Asuntomessut alkavat Lounatuulessa 15.7.2022

Uutiset
Naantalin odotetut Asuntomessut alkavat Lounatuulen messualueella Luonnonmaan saarella perjantaina 15.7.2022 ja jatkuvat 14.8.2022 saakka.
Rinteen laella omakotitaloja vierekkäin, rinteessä kasvaa puita.

Lounatuulen messualueella on 36 vierailukohdetta tuleville messuvieraille, joista peräti 20 on omakotitaloja. Lisäksi alueella on kaksikerroksisia vuokrarivitaloja, loma-asuntoja sekä saunarivitalo. Matalahden ranta täyttyy myös Asuntomessujen aikaan veneistä, sillä samaan aikaan alueella järjestetään venemessut.

Messut avautuvat 15. heinäkuuta klo 13.00 ja ovat avoinna päivittäin klo 10–18. Joka torstai messualueella järjestetään artisti-ilta, jolloin suurin osa messukodeista ja muista näyttelypisteistä on avoinna normaalia pidempään. Keikat ovat torstaisin klo 19–20.

Asuntomessujen artisti-illoissa esiintyvät Ida Paul & Kalle Lindroth (21.7.), Samuli Edelmann (28.7.), Irina (4.8.) sekä Anssi Kela (11.8.). Konsertteja pääsee katsomaan asuntomessulipun hinnalla.

Asuntomessujen lipputyypit

Asuntomessujen liput myydään asuntomessut.fi-sivujen verkkokaupassa sekä portilla Kesäkuun Early Bird -liput hintaan 26 € ovat myynnissä verkkokaupassa 30.6.2022 saakka. 1.7. alkaen aikuisten liput ovat 30 € verkkokaupassa ja 32 € portilla.

Alle 12-vuotiaat pääsevät maksutta sisään maksavan aikuisen seurassa. Erityisryhmät (eläkeläiset, työttömät, varusmiehet ja invalidit) pääsevät messuille 18 €:n hintaan ja nuoriso (12–17-vuotiaat) sekä opiskelijat 11 €:n hintaan.

Torstai-iltojen artisi-iltoja lukuun ottamatta muina päivinä messuille voi tulla tutustumaan iltapäivän tärppilipulla (klo 15–18) 23 €:n hintaan.

Isommalla porukalla messulipuista saa myös alennusta! Kokoa vähintään kymmenen henkilön ryhmä ja osta liput hintaan 20 €/hlö. Ryhmälippu edellyttää koko ryhmän samanaikaista saapumista messualueelle, ja ne tulee varata etukäteen. Lue lisää ryhmälipuista Visit Naantalin sivuilta.

Asuntomessuista voi tulla nauttimaan myös vaikka päivittäin kausikortilla! Kausikortin saa ostamalla ensin verkkokaupasta normaalisti pääsylipun ja menemällä messutoimistoon valokuvan ja henkilöllisyystodistuksen kera. Kausikortti kustantaa 50 €.

Siirry Asuntomessujen verkkokauppaan lippuostoksille. Liput ostetaan päiväkohtaisesti eli ne käyvät vain lippuun merkitylle päivälle. Vierailupäivän voi muuttaa 24 tuntia aikaisemmin Lippu.fi:n puhelinpalvelussa.

Saapuminen messuille

Naantalilaisten on näppärää saapua Lounatuulen messualueelle joko kävellen, pyöräillen tai julkisilla kulkuneuvoilla: Fölin linjoilla 6 ja 7 Naantalin keskustan suunnasta tai linjalla N2 saariston suunasta.

Turusta ja Naantalin Vanhankaupungin venesatamasta messualueelle pääsee myös vesibussin kyydissä. Myös vesibussin liput voi ostaa Asuntomessujen verkkokaupasta.

Lounatuulen messualueelle ei ole mahdollista saapua omalla autolla tai veneellä. Henkilöautojen pysäköinti sijaitsee Luolalassa, josta on järjestetty maksuton bussikuljetus messualueelle. Pysäköinti maksaa 10 € etukäteen verkkokaupasta ostettuna ja 15 € paikan päältä.

Lisätietoa saapumisesta Asuntomessujen sivuilta.

Saarenmoista asumista. Asuntomessut, Naantali 15.7.–14.8.2022.

Tule Asuntomessuille Luonnonmaalle 15.7.−14.8.2022!

Luonnonmaalle valmistuva Asuntomessualue, Lounatuuli, kutsuu kaikki asumisesta, rakentamisesta, sisustamisesta ja rennosta messutunnelmasta upeissa merellisissä maisemissa kiinnostuneet mukaan kesäiseen Naantaliin. Klikkaa niin löydät vinkit ja ohjeet vierailusi onnistumiseksi!

lateral-image-left
Päivitetty viimeksi
22.6.2022 10:00

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Asuminen