Haastepyöräilyssä on menossa ennätyskilometrit

Uutiset
Haastepyöräily on saavuttanut huiman suosion korona-aikana. Kampanjan puoleen väliin mennessä on poljettu 389 287 pyöräilykilometriä. Vastaava luku viime vuonna oli 80 000 km.
haastepyöräilyn logo

Reaaliaikainen kuntaranking kertoo tilanteen

Haastepyöräilyn suoritukset kirjataan nyt netti- ja mobiilikirjauksina. Tämän vuoksi tilannetta voidaan seurata reaaliaikaisesti. Mobiilisovelluksen voi tallentaa kännykkään ja Haastepyöräilykuvakkeen voi ottaa puhelimen työpöydälle, josta saa helposti ja nopeasti tehtyä kirjauksen, eli sinne voi kirjata minkä pituisen pyöräilymatkan vaan.

Kunnat kisaavat alle ja yli 5 000 asukkaan sarjassa. Naantalin ja muiden kuntien reaaliaikaisen tilanteen näet tästä linkistä http://m.tarzani.com/haastepyoraily/ranking.php

Kaikkien kuntien eri kirjausjärjestelmillä tehdyt tulokset kerätään yhteen ja ilmoitetaan nettisivullamme kampanjan päätyttyä. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä LiikUn sekä kampanjaan osallistuvien kuntien liikuntavirastojen kanssa. LiikU ja kunnat arpovat kaikkien pyöräilijöiden kesken palkintoja, kuten polkupyöriä, joista ilmoitetaan voittajille erikseen.

Vielä ehdit hyvin mukaan haastepyöräilyyn. Tarkemmat kampanjan tiedot sekä netti- ja mobiilikirjausohjeet löytyvät osoitteesta www.liiku.fi/haastepyoraily.

Päivitetty viimeksi
1.6.2020 14:54

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Liikunta ja ulkoilu