Miten Naantalin kaupunki voisi tukea asukkaiden kestäviä valintoja arjessa? Vastaa kyselyyn!

Uutiset
Männynoksien välistä pilkottaa meri

Naantali on liittynyt Hinku-verkostoon ja sitoutunut tavoitteeseen on vähentää ilmastopäästöjään 80 % vuoden 2007 tasosta vuoteen 2030 mennessä. Tavoitteen saavuttamiseksi Naantalin asukkaat tarvitaan mukaan ilmastotoimiin ja niiden kehittämiseen!

Naantalin ympäristöohjelmassa on määritelty toimia, joilla kaupunki tukee asukkaiden ilmastoystävällisten valintojen tekemistä. Kaupunki avaa nyt asukkaille verkkokyselyn, jossa kartoitetaan, millaisia toiveita ja tarpeita kaupunkilaisilla on ympäristöohjelmaan valittujen toimien käytännön toteutukselle ja millä muilla toimilla kaupunki voisi tukea asukkaidensa kestäviä arjen valintoja.

– Rakennamme Naantalille kestävää tulevaisuutta yhdessä, ja asukkaiden ajatukset ja mielipiteet ovat erityisen tärkeitä tässä työssä. Toivottavasti mahdollisimman moni vastaa kyselyyn, toteaa Naantalin kaupungin ilmastokoordinaattori Ulrika Nordblom.

Kyselyyn vastaaminen kestää noin 10–15 minuuttia. Yhteystietonsa jättäneiden vastaajien kesken arvotaan kolme (3 kpl) 20 € arvoista Föli -lahjakorttia!

Kysely on auki 7.8.2022 klo 23.00 asti. Arvonta suoritetaan elokuun aikana ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Siirry vastaamaan kyselyyn.

Vastaat kyselyyn nimettömänä. Kysely on anonyymi, eikä vastauksia voida yhdistää arvontaa varten jätettyihin yhteystietoihin.

Päivitetty viimeksi
29.6.2022 8:51

Asiasanat

Asuminen ja ympäristö
Ympäristö