Naantalin museon aukiolo siirtyi talviaikaan

Uutiset
Onnistuneen kesän jälkeen museon laajemmat aukiolot vaihtuivat 1.9. talviaikaan. Näyttely- ja tapahtumatoiminta jatkuu syksylläkin.
mainoskuva, jossa tekstin lisäksi yksityiskohta vanhan puseron hihasta

Syyskuun alusta lähtien museon Humpin rakennus on avoinna keskiviikkoisin klo 12-18. Humpissa voi tehdä ostoksia museokauppa Säsongissa ja tutustua arkeologianäyttelyyn, luostarin pienoismalliin ja teemanäyttelyyn "Kesämuotia kylpyläkaupungissa". Koska vain osa museon tavanomaisesta näyttelytarjonnasta on avoinna, on pääsymaksu aikuisilta laskettu kolmeen euroon ja alle 18-vuotiaat pääsevät sisään maksutta. 

Muinakin aikoina museoon pääsee tutustumaan, kunhan sopii ajankohdan museon väen kanssa etukäteen.

Nuorisopassilla ja seniorikortilla museoon

Naantalissa ja naapurikunnissa käyttöön otetulla nuorisopassilla, samoin kuin kaupungissa käytössä olevalla seniorikortilla, pääsee maksutta museoon aukioloaikoina. Keskiviikkoisin nuoriso ja seniorit ovat siis tervetulleita museoon muiden kävijöiden lisäksi. Lue lisää seniorikortista ja nuorisopassista.

Yrttiluento Hiilolan pihassa 15.9.

Naantalin luostaripäiville suunnitellut yrttiluennot peruuntuivat, mutta arkeologi Ilari Aalto tulee pitämään luennon museon yrttimaan reunalle, Hiilolan pihaan, keskiviikkona 15.9. klo 18. Tapahtumaan on vapaa pääsy.

Syyslomalla näyttelyä tekemään

Syyslomalla koululaiset voivat osallistua museolla näyttelyn tekemiseen. Tiistaina 12.10. klo 10-14 museolla tehdään oma huone -teemalla näyttelyä, joka pystytetään Maijamäen liikuntahallin näyttelyikkunaan.

 

Päivitetty viimeksi
2.9.2021 14:06

Asiasanat

Ikäihmiset
Lapsiperheet
Matkailijat
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika
Museot