Naantalin uudet asukkaat kutsutaan tervetulotilaisuuteen toukokuussa

Uutiset
Lämpimästi tervetuloa uusien naantalilaisten tervetulotilaisuuteen keskiviikkona 15.5. klo 17.30 Naantalin kaupungintalolle.
Ihmisiä kaupungintalon aulassa.

Naantalin kaupunki kutsuu kaupungin uudet asukkaat tervetulotilaisuuteen keskiviikkona 15.5.2024 klo 17.30–19.30 Naantalin kaupungintalolle, Käsityöläiskatu 2. Tilaisuuteen on kutsuttu kaikki asukkaat, jotka ovat muuttaneet Naantaliin lähivuosina ja jotka eivät ole vielä osallistuneet kaupungin tervetulotilaisuuksiin.

Tervetulotilaisuudessa uudet naantalilaiset saavat tietoa monipuolisesti kotikaupungistaan ja kaupungin palveluista sekä vapaa-ajan mahdollisuuksista. Luvassa illan aikana on mukavaa ohjelmaa ja toimintaa, myös Muumit tulevat ilahduttamaan vieraita esityksellään.

Ilmoittauduthan mukaan tilaisuuteen 8.5.2024 klo 16 mennessä: Siirry ilmoittautumislomakkeelle (eventilla.com). Voit ilmoittautua myös sähköpostin kautta: viestinta@naantali.fi.

Naantalin kaupunki järjestää uusien asukkaiden tervetulotilaisuuden nyt kolmatta kertaa.

– Tilaisuuden kautta haluamme toivottaa uudet asukkaat tervetulleeksi aurinkoiseen Naantaliin. Kaupungintalolla on erinomainen mahdollisuus kysellä ja keskustella kaupungin asiantuntijoiden kanssa kotikaupunkimme palveluista. Toivottavasti pääsemme juttusille mahdollisimman monen uuden naantalilaisen kanssa toukokuussa, toteaa Naantalin kehittämispäällikkö Tiina Rinne-Kylänpää.

Tilaisuuden ilmoittautumisaikaa on pidennetty 24.4. ilmestyneessä Nasta-lehdessä ja uutisessa aiemmin ilmoitetusta.

Päivitetty viimeksi
24.4.2024 12:51

Asiasanat

Kulttuuri ja vapaa-aika
Asuminen ja ympäristö