Rajattomat seurakoulutukset

Uutiset
Rajattomasti liikuntaa seurakoulutukset Varsinais-Suomessa, ilmoittaudu nyt maksuttomiin seurakoulutuksiin!
koriste

Varsinais-Suomen Rajattomasti liikuntaa -kumppanuusverkostossa on tällä hetkellä mukana 11 kuntaa/kaupunkia Varsinais-Suomesta. Kumppanuusverkoston tavoitteena on vahvistaa liikunnan asemaa kunta-, seutu- ja aluetasolla, syventää kuntien liikuntatoimien ja muiden toimijoiden esim. urheiluseurojen välistä yhteistyötä sekä tuottaa toimintamalleja väestön hyvinvoinnin edistämiseksi liikunnan keinoin.

Yksi tärkeä osa yhteistyötä on kumppanuusverkoston mahdollistamat Rajattomasti liikuntaa seurakoulutukset urheiluseuroissa toimiville henkilöille. LiikUn toteuttamat laadukkaat ohjaaja-, valmentaja- ja seuratoimijan koulutukset ovat yhteistyökuntien rekisteröityjen urheilu- ja liikuntaseurojen henkilöille maksuttomia.

Lisätietoja ja ilmoittautuminen LiiKUn koulutuksiin

 

Koulutuksen toteutustapa: koulutuksissa otetaan huomioon turvallisuus ja voimassaolevat viranomaisten (THL) suositukset. Toteutamme jotkut koulutukset verkkokoulutuksena tai paikkakunnalla. Ilmoittautuneille lähetetään ilmoittautumisajan jälkeen tarkemmat tiedot.  Jos koulutus toteutuu verkkokoulutuksena, tulet samaan tarkat ohjeet miten liityt mukaan verkossa.

Päivitetty viimeksi
29.12.2021 14:13

Asiasanat

Lapsiperheet
Nuoret
Kulttuuri ja vapaa-aika
Kasvatus ja koulutus
Koulutus
Liikunta ja urheilu