Saariston sadonkorjuujuhlia vietetään Röölässä lauantaina 18.9. – paikalle pääset myös Fölillä

Uutiset
Rymättylän Röölän rannassa vietetään jo kolmatta kertaa Saariston sadonkorjuujuhlia lauantaina 18.9.2021 klo 10–16. Paikalle voi saapua kätevästi myös julkisilla, sillä Röölään lisätään lauantaiksi Fölin bussivuoroja.
Punasipuleita, porkkanoita ja kukkakaaleja esillä myyntipisteellä

Röölän sadonkorjuujuhlissa on luvassa lähiruokamarkkinat, joissa on myynnissä muun muassa paikallisia kasviksia, hilloja, mehuja, hunajaa ja tuoretta kalaa. Markkinoilla on myös tarjolla erilaisia käsitöitä.

Sadonkorjuujuhlissa on keittiömestari Antti Vahtera kertomassa ja opastamassa lähiruoan saloihin klo 11–14. Tapahtumassa esiintyvät myös Röölän kylän muusikot Ella ja Kaitsu. Tapahtuman juontaa toimittaja Lassi Lähteenmäki.

Silliperinnemuseo Dikseli sekä Myllymuseo ovat myös lauantaina avoinna, ja niihin pääsee tutustumaan puoleen hintaan.

Fölin linja N2 liikennöi Sadonkorjuujuhliin reitillä Naantalin keskusta–Rymättylä–Röölä. Ensimmäinen vuoro lähtee keskustasta kohti Röölää kello 9.15 ja viimeinen Röölästä takaisin klo 16.00. Katso Fölin Naantali–Röölä–Naantali-lisävuorojen aikataulu 18.9. (pdf).

Saariston sadonkorjuujuhlat ovat osa Naantalin kaupungin Saaristosapuska ja Fine Dining -hanketta. Hanke on Varsinais-Suomen liiton rahoittama.

Päivitetty viimeksi
16.9.2021 8:34

Asiasanat

Matkailijat
Kulttuuri ja vapaa-aika