Liikuntapalveluiden kevään ja kesän ajankohtaisia asioita naantalilaisille

Uutiset
Naantalin liikuntapalvelut järjestää keväällä paljon erilaista ohjelmaa ja toimintaa. Tutustu tarjontaan ja tule mukaan!
Ihmisiä polkupyörien kanssa.

Keväällä ja kesällä tapahtuu paljon, ja osallistumalla liikuntapalveluiden tarjoamaan ohjelmaan pääsee olemaan monessa mukana. Liikkuva Naantali tarjoaa harrastuksia, ohjelmaa ja tekemistä kaikille naantalilaisille!

Haastepyöräilykampanja 1.5.–23.6.

Vapusta aina juhannukseen saakka kestävä Haastepyöräilykampanja haastaa naantalilaiset jälleen liikkumaan. Kampanja järjestetään yhteistyössä LiikUn kanssa. Kuten ennenkin, kampanjaan osallistumalla on mahdollista voittaa palkintoja – LiikU talvella -kampanjassa pääpalkintoina arvottiin kolme Firstbeat Life -hyvinvointimittausta!

Lue ohje kilometrien kirjaamisesta.

Lue lisää haastepyöräilykampanjasta.

LiikU talvella -kampanja on päättynyt

Liiku talvella -kampanja päättyi maaliskuun lopussa, ja voittajat ovat nyt selvillä. Alle 5000 asukkaan sarjan voitti Kustavin kunta (15767 km, 16.90 km/as), yli 5000 asukkaan sarjan voitti Parkanon kaupunki (22950 km, 3.74 km/as) ja yli 10 000 asukkaan sarjan voitti Kankaanpään kaupunki (30096 km, 2.43 km/as). Naantalin kaupunki kerrytti kisassa yhteensä 14963 kilometriä, mikä tekee 0,75 km per asukas.

Liikuntaneuvontaan on yhä aikoja auki

Liikuntapalvelut tarjoaa liikuntaneuvontaa työikäisille ja ikäihmisille. Liikuntaneuvonnan tavoitteena on syventyä asiakkaan tarpeet huomioiden liikunnallisen elämäntavan ja terveellisen ravitsemuksen hyödyntämiseen arjessa.

Ikäihmisten liikuntaneuvonnassa on vapaita aikoja 14.5. klo 9.

Työikäiset pääsevät liikuntaneuvonnan pariin ottamalla yhteyttä liikuntapalveluihin tai omaan terveydenhuoltoonsa. Liikuntapalveluiden sähköposti on liikunta@naantali.fi.

Lue lisää ikäihmisten liikuntaneuvonnasta.

Lue lisää työikäisten liikuntaneuvonnasta.

Koko Naantalin maastomestaruuskilpailut 18.4.

On aika kaivaa lenkkarit kaapista, sillä…

Naantalin Löyly järjestää yhteistyössä Naantalin kaupungin kanssa koko kaupungin maastomestaruuskilpailut torstaina 18.4.2024 Kuparivuorella!

Kilpailu on avoin ja maksuton kaikille naantalilaisille sekä Naantalin Löylyn jäsenille. Sarjat 3-vuotiaasta ylöspäin aina aikuisiin asti.

Kaikki ikäryhmät eritellään tuloksissa, vaikka startit suoritetaan eri ikäryhmien yhteislähtöinä. Kaikille osallistujille jaetaan osallistumismitali.

Ensimmäiset sarjat starttaavat klo 17.30. Numerolappuja voi tulla noutamaan klo 17 alkaen.

Tapahtuman sujuvoittamiseksi toivotaan, että kaikki ilmoittautuvat kilpailuun etukäteen ti 16.4. mennessä.

Ilmoittaudu maastomestaruuskilpailut-tapahtumaan.

Koko perheen liikunnallinen ilta 24.4. klo 17.30–19

Luonnonmaan perhetalon pihalla ja kentällä järjestetään liikunnallinen perheilta, johon ovat tervetulleita kaikki naantalilaiset perheet. Luonnonmaan perhetalon pihalle järjestetään erilaisia hauskoja ja liikunnallisia pisteitä, joita osallistujat pääsevät kiertämään. Palloilupiste, tarkkuuspiste, taitopiste, sirkuspiste, polkuautopiste ja monet muut odottavat kävijöitä!

Osallistuminen koko perheen liikunnalliseen iltaan on maksutonta – kannattaa tulla paikalle!

Naantalilainen urheilija – ilmoittaudu urheilijoiden palkitsemistilaisuuteen!

Naantalin kaupunki kutsuu kaikki SM-, PM-, EM- tai MM- mitaleita vuonna 2023 voittaneet naantalilaiset urheilijat (nuoret, aikuiset, veteraanit, yksilö- ja joukkueurheilijat) ja valmentajat yhteiseen kahvitilaisuuteen keskiviikkona 12.6.2024 klo 18.00 Ravintola Metsätähteen (osoite Immasentie 1).

Huomioitavaa on, että urheilijan tai valmentajan ei tarvitse edustaa naantalilaista urheiluseuraa, riittää, että henkilö on naantalilainen (kotipaikka Naantali 1.1.2023).

Tilaisuuteen tulee ilmoittautua ennakkoon 30.5.2024 mennessä. Ilmoittaudu urheilijoiden palkitsemistilaisuuteen.

Ilmoittautumisen yhteydessä annetaan seuraavat tiedot:

  • urheilijan/valmentajan nimi ja yhteystiedot
  • laji ja seuran nimi
  • millaisesta saavutuksesta on kyse.

Ilmoittautuminen kesäloman toimintoihin on käynnissä!

Kesäloma on täynnä hauskaa toimintaa kouluikäisille naantalilaisille lapsille ja nuorille. Osa kesäloman toiminnoista on jo täynnä, mutta osaan on vielä paikkoja. Kannattaa siis ilmoittautua mukaan!

Tutustu kesäloman toimintoihin.

Päivitetty viimeksi
15.4.2024 8:48

Asiasanat

Liikunta ja ulkoilu